Точно една година, след като напусна Левски Люпко Петрович най-накрая назова в прав текст името на човека, който го изгони от "Герена".
 
"Никога не казах защо си тръгвам от любимия Левски. Ето сега Станислав Ангелов каза всичко. Аз не трябва да говоря. Той през цялото време искаше да ме смени. Оставих отбора на първо място. Той унижи Левски, а не мен", обяви Петрович в интервю за Дарик. 
 
"Какъв човек е Станислав Ангелов и как работи е достатъчно да кажа, че два пъти се е съдил с Левски. Той говори, че е голям левскар, но аз не му вярвам. Заради него напуснах, той не ми дaде да доведа нови играчи, не ме е уважаваше, не ме е ценеше, работеше срещу мен. Тежки думи казвам, но са верни. Той е един човек, който обича само себе си", сподели още специалистът по телефона от Виетнам.
 
Дори и на лругия край на света, Люпко продължава да следи какво се случва със "сините" и каза мнението си за новия треньор Делио Роси. 
 
"Опитене е и може да направи отбор. Но при него няма балканския манталитет. Това може да стане голям проблем. При мен ако спортен директор беше Даниел Боримиров, а и изпълнителен директор Наско Сираков, щях да стана шампион на България", каза легендарният сърбин. 
 
Петрович говори и за Виетнам.
 
"Моят отбор е на една точка от върха в класирането. Добре играем. Дано шефовете платят на момчетата, защото сега сме втори. Не, няма да съм треньор и догодина тук, защото футболът е аматьорски", разказа Люпко. 
 
"Остават четири кръга до края, след това се връщам в Сърбия, а планирам да дойда и в България", добави той.